Stersponsoren

Sponsoren van de Tukker Cup

De Tukker Cup bedankt de volgende bedrijven 
SterSponsoren
voetbal.png
100% Voetbal - Enschede

100% Voetbal Enschede is dé voetbalspeciaalzaak van Twente. De nieuwste modellen schoenen, kledingcollecties en accessoires vindt u bij ons in de winkel in hartje Enschede, vlakbij de Oude Markt. Kom gauw langs of neem een kijkje op onze website en zorg ervoor dat je goed bent voorbereid op de Tukker Cup.

Website:  www.100voetbal.nl
img11.png
DRK Media

Een innovatief bedrijf op gebied van 2D en 3D animaties. Uitlegvideo, productanimatie, kerstgroet, noem het maar op. Wij staan altijd klaar voor een uitdaging! 

Website: www.drk-media.nl
sponsor3.png

MarkT-Design

Een goede website bestaat uit verschillende elementen die op onze website verder worden toegelicht MarkT-Design maakt gebruik van enkele zeer gerenomeerde CMS systemen en bouwt daardoor websites voor ondernemers die standaard goed geregeld zijn en dus voldoen aan deze kenmerken.

Website: www.markt-design.nl

 

sponsor-9.png

Ik fotografie

Ons enthousiasme en energie komen goed van pas om niet alleen jullie, maar ook jullie familie, vrienden of collega’s ongedwongen en authentiek op de foto te zetten. Pure en persoonlijke foto’s met oog voor detail, originele compositie en schitterend licht. Ons doel is jullie een fotoreportage te geven waarbij jullie genieten van het moment van vastleggen en waarbij jullie en je dierbaren verrast en geraakt worden door het eindresultaat.

Website: www.ikfotografie.nl

 

Zoeken