Partners

Partners van de Tukker Cup

Zonder partners, geen Tukker Cup! Daarom helpen onderstaande partijen ons om dit prachtige toernooi te organiseren.
logo_madebyMark_Tuintev2.png


VOETBALVERENIGING WVV '34

Voetbalvereniging W.V.V. '34 stelt haar faciliteiten van sportpark Ruperts Erve voor de finaledag beschikbaar voor de TCPM Tukker Cup.

kvnblogo.png


KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

De K.N.V.B. zorgt voor het implementeren van de wedstrijden in SportLink, zodat alle wedstrijden van de TCPM Tukker Cup goed te volgen zijn via de app. Daarnaast adviseert de K.N.V.B. ons met bijvoorbeeld de planning en verdere organisatie van het toernooi.

partner4-2.png


SCHEIDSRECHTERSVERENIGING HENGELO

De S.H.O. is verantwoordelijk voor het aanstellen van scheidsrechters tijdens wedstrijden van de TCPM Tukker Cup. Tot de halve finale zullen er enkele scheidsrechters worden aangesteld. De halve finales en de finale zal door trio’s worden geleid.

sport-in-twente-1.png


Sport in Twente

Wat ruim negen jaar geleden begonnen is met passie voor sport is anno 2017 www.sportintwente.nl een begrip dat niet meer weg te denken is in de breedtesport in Twente, maar ook daar buiten. SportinTwente.nl is ontstaan omdat er in de regio Twente te weinig aandacht werd besteed aan de amateur- en breedtesport.

Alle wedstrijdverslagen van de TCPM Tukker Cup welke worden doorgestuurd, worden automatisch verzonden naar de redactie van Sport in Twente.

partner7.png


Heracles Almelo & FC Twente

Beide profclubs uit onze regio Heracles Almelo & FC Twente zullen ons initiatief ondersteunen d.m.v. diverse toevoegingen in de prijzenpot, maar ook aan locaties en gastsprekers voor bijvoorbeeld een loting.

Onze sponsoren

Zoeken