Laatste nieuws

Weer een TCPM Tukker Cup a.s. seizoen!

Beste voetballiefhebber,

Na 2 vervelende 'Corona' jaren lijkt het erop dat we weer zonder problemen a.s. seizoen normaal kunnen (uit)voetballen. Nu de meeste personen zijn gevaccineerd, lijkt ons land het Corona-virus onder controle te hebben en dit heeft ons dan ook doen besluiten om volgend seizoen weer een TCPM Tukker Cup te organiseren, waardoor we de inschrijving wederom hebben geopend.

Echter doen we als organisatie wel een stap terug en organiseren we dit jaar alleen een Heren-categorie met minimaal 16 en maximaal 32 deelnemers. Dit heeft als reden dat wij vrij laat tot dit besluit zijn gekomen (uiteraard in overleg met enkele deelnemers) en diverse teams al met de voorbereiding voor volgend seizoen bezig zijn. Het dan ook nog organiseren van een Dames en JO15 categorie komt hierdoor simpelweg te laat en hiermee zouden wij de teams als organisatie te kort doen.

Wij hopen dan ook (ondanks de korte periode) op een vol deelnemersveld zodat we met z'n allen de TCPM Tukker Cup weer op de kaart kunnen zetten en zien jullie inschrijvingen dan ook graag tegemoet.

Als laatste wil ik jullie namens de organisatie van de TCPM Tukker Cup alvast een fijne vakantie toewensen en voor diegene in de nacompetitie, heel veel succes gewenst.

Sportieve groet,

Thijs Assink

Voorzitter TCPM Tukker Cup

 

Zoeken