Laatste nieuws

Sportclub Enschede trekt zich terug, ASV ’57 uit Aadorp vervanger

Het zaterdagelftal van Sportclub Enschede heeft alsnog besloten niet deel te nemen aan de TCPM Tukker Cup dit seizoen. Gelukkig is er voldoende animo voor het toernooi en aangezien ASV ’57 uit Aadorp als 1e op de reservelijst stond, zal deze club de plaats van Sportclub Enschede innemen.

De traditieclub had in eerste instantie graag mee willen doen met de TCPM Tukker Cup, maar heeft onlangs een roerige tijd afgesloten. De vereniging heeft hierin moeten besluiten om de zondagtak uit de competitie te trekken door een gebrek aan spelers in de selectie. Na overleg met de trainer van het nieuw opgerichte zaterdagelftal is ook besloten om niet deel te nemen aan de TCPM Tukker Cup. ‘Gelet op de huidige kleine selectie en het daaraan gekoppelde oefen/wedstrijd programma is deelname aan het toernooi voor ons helaas geen optie’, aldus een woordvoerder van Sportclub Enschede.

Wij als organisatie betreuren, maar hebben ook zeker begrip voor deze keuze en wij willen Sportclub Enschede dan ook heel veel succes wensen met de reorganisatie van de vereniging. Tevens willen we Sportclub Enschede bedanken met het ruim op tijd maken van deze keuze, zodat wij de reservelijst konden benaderen voor deelname.

Sportieve groet,

Organisatie TCPM Tukker Cup

Zoeken