Laatste nieuws

10 januari loting knock-out fase.. Zo gaat het in z'n werk..

Deze week was het speelronde 3 en zijn (bijna) alle deelnemers bekend die door gaan naar de knock-out fase van de 1e editie van de Tukker Cup. Nog 2 plaatsen zijn er vrij voor de volgende ronde en deze worden in 2 rechtstreekse duels bepaald. Juventa '12 mag thuis niet ruim verliezen van Achilles '12 en Excelsior '31 en de Zweef strijden tegen elkaar voor de laatste ticket. Excelsior '31 heeft genoeg aan een gelijkspel, maar zal het niet cadeau krijgen van de Zweef. 

Deze 2 wedstrijden zijn nog niet gepland, maar de loting alvast wel. Aanstaande 10 januari zullen wij live via Facebook de loting voor de knock-out fase verrichten. En dit gaat als volgt:

Loting knock out fase

Om er voor te zorgen dat de deelnemers die bij elkaar in de poule zaten elkaar niet loten, hebben we er voor gekozen om weer met 4 potten te werken. Zoals je ziet, zijn alle poulewinaars bij elkaar ingedeeld. Pot 1 zitten de poulewinnaars van A, B, C en D en in Pot 3 de poulewinaars van E, F, G en H. De nummers 2 verdelen zich in pot 2 (Poule A, B, C en D) en pot 4 (Poule E, F, G en H). Logischerwijs is dus bovenstaande indeling van kracht. De deelnemer uit Pot 1 loot een tegenstander uit Pot 4 en een deelnemer uit pot 2, loot iemand uit pot 3.

Zo heeft ieder de kans uit 4 verschillende tegenstanders en zullen de wedstrijd op volgorde worden ingedeeld (Wedstrijd 1 t/m 8) om te bepalen of je thuis of uit speelt. Oftewel, hou onze Facebook en Twitter in de gaten op woensdagavond 10 januari 20.30 uur en wees direct op de hoogte wie je volgende tegenstander is in de 1/8 finale van de Tukker Cup. Speeldata is 6 februari 2018.

 

 

Zoeken