Laatste nieuws

Finale en prijzenpot bekend

Afgelopen dinsdag won vv DETO met 2-6 van de andere halve finalist gvv Eilermark. Hierdoor mag vv DETO zich klaarmaken voor de 2e finale op rij tijdens de TCPM Tukker Cup! Lukt het de ploeg uit Vriezenveen om de Wisselbeker weer mee te nemen, of moeten we deze voor minimaal een jaar stallen bij sc Barbaros in Hengelo?

Nieuwe opzet TCPM Tukker Cup - Inschrijving data bekend

Zoals elk jaar evalueren we de TCPM Tukker Cup met diverse partners, maar ook met onze deelnemers. Dit doen we elke editie na de poulefase en hierin hebben de verenigingen de kans om hun eerlijke mening over het toernooi te geven en eventueel ideeën in te brengen. Uiteraard vallen ons diverse dingen op als organisatie tijdens het toernooi, maar vinden wij feedback van de deelnemer heel belangrijk. Voor deze personen organiseren wij dit toernooi en hierdoor geeft ons dit de mogelijkheid om de TCPM Tukker Cup (nog) beter te kunnen organiseren.

Door de reacties en de diverse evaluaties hebben wij als organisatie een nieuwe opzet bedacht en kunnen wij de start voor het inschrijven van de 3e editie van de TCPM Tukker Cup  gaan organiseren!

Voorbeschouwing 1/4 finale TCPM Tukker Cup

In de week voor carnaval worden de eerste wedstrijden gespeeld van de 1/4 finale bij de Heren! 8 teams hebben een spannende 1/8 finale gewonnen en staan nu voor de lastige uitdaging om zich bij de laatste 4 te voegen. Wie zien we terug in de ½ finale en staat op de drempel voor een finaleplaats van de 2e editie van de TCPM Tukker Cup?

Zoeken