Verslag DETO - Bon Boys door DETO Twenterand

DETO heeft het jaar 2017 afgesloten met een mooie 3-0 overwinning op Bon Boys. De ploeg uit Haaksbergen onder leiding van trainers Berthil ter Avest en Leon ten Voorde komt dit seizoen uit in de 2e klasse J. Na het kampioenschap van vorig seizoen in 3C, doet Bon Boys het momenteel dit seizoen een klasse hoger ook uitstekend. Bon Boys bezet de 3e plaats, dit is zeker geen toeval want ook tegen DETO speelde Bon Boys een uitstekende wedstrijd. In een mooie open wedstrijd tussen twee aanvallend ingestelde ploegen boekte DETO een verdiende overwinning.

Wedstrijdverslag DETO - vv Bon Boys door Bon Boys

Soms zeggen cijfers niet het hele verhaal. Bon Boys ging dinsdag in de laatste groepswedstrijd van de Tukker Cup met 3-0 onderuit bij het roemruchte DETO, maar die statistieken vertelden niet helemaal het wedstrijdverloop. Het was niet voor niets dat Bon Boys na afloop de complimenten kreeg van de spelers en begeleiding van de Vriezenveners. Het applaus was voor de bezoekers, de zege ging naar de thuisploeg.

Verslag Rigtersbleek (O21) - vv Bentelo door Rigtersbleek

Het beloftenteam was één van de deelnemers aan de eerste editie van de Tukker Cup. In de poule van vier eindigde het Rigtersbleek O21 uiteindelijk als derde. De laatste wedstrijd werd dinsdag 19 december gespeeld op eigen veld tegen v.v. Bentelo. Na verloren te hebben van Saasveldia en HSC ‘21(O23) werden er drie punten gepakt in het laatste duel. Overtuigend werd v.v. Bentelo verslagen en eindigde de wedstrijd in 7-0. Lees hieronder het verslag van trainer Joost du Gardijn.

Dinsdagavond stond de tweede wedstrijd voor de De Tukker Cup op het programma en was VV DETO Twenterand de tegenstander. DETO had afgelopen zaterdag de eerste periode behaalt in de zaterdag 1e klasse waardoor enkele basisspelers rust kregen.

Verslag Bon Boys - Drienerlo door Bon Boys

Na de overwinning op Buurse won Bon Boys dinsdagavond ook de tweede groepswedstrijd. Op De Greune werden de Enschedese studenten van Drienerlo met 2-0 verslagen. Tot tevredenheid leidde dat niet.